O NAS

Smo zasebna družba, ki je specializirana predvsem za zdravljenje poškodb in obolenj gibalnega sistema. Za to področje imamo državno koncesijo za opravljanje zdravstvene dejavnosti, ki jo želimo opravljati predvsem kot del javne zdravstvene mreže oz. v obliki t.i. javno-zasebnega partnerstva.

Ambulantno dejavnost opravljamo v sodobno opremljenih prostorih Ambulatorija na Savski cesti 10 v Ljubljani in v prostorih centra Medartis, Gradnikove brigade 63 v Novi Gorici. Operacije izvajamo v Bolnišnici Golnik – v eni od najbolj sodobno opremljenih operacijskih dvoran v Sloveniji. Vse delo poteka pod strokovnim vodstvom specialista kirurgije in travmatologije dr. Vladimirja Senekoviča, dr. med.

 

Odlikuje nas vrhunsko strokovno znanje in predanost našemu delu. Svojim bolnikom želimo zagotoviti najboljšo obravnavo - preglede pri vrhunskih specialistih in najbolj sodobne minimalno invazivne operativne posege. Večino operacij na sklepih opravljamo na artroskopski način in zato je hospitalizacija po operacijah izredno kratka. Želimo biti bolniku najbolj prijazna in strokovno najmočnejša ustanova na tem področju zdravstvene dejavnosti.

Naš glavni cilj je čim prej in čim bolje ozdravljen bolnik, najvrednejše poplačilo našega dela pa je nasmeh na bolnikovem obrazu po končani terapiji in njegovo zadovoljstvo. To želimo doseči z izvajanjem vrhunskih zdravstvenih storitev. Pri zdravljenju se želimo čim bolj prilagoditi željam bolnikov. Zavedamo se, da je razumevanje bolnika in njegovih težav ter velika mera empatije v zdravstvu ključnega pomena. Vrhunski športnik bo lahko le manjšo poškodbo občutil kot veliko težavo, saj ga bo ovirala pri njegovih vsakodnevnih treningih. Prav zato se želimo z vsakim bolnikom temeljito posvetovati o njegovih težavah in potem v skladu z njegovimi željami opredeliti najbolj optimalno zdravljenje. Menimo, da je to edina pot, ki vodi k našemu prej omenjenemu cilju.

Skrbimo za uvajanje novosti na področju diagnostike in zdravljenja poškodb obolenj gibal. Naši strokovnjaki so tudi mednarodno uveljavljeni učitelji in predavatelji na področju travmatologije in ortopedije ter vsako leto sodelujejo na različnih domačih in strokovnih srečanjih Prav tako delujejo znanstveno raziskovalno. Zavedamo se, da je neprestano učenje in izobraževanje ter prenos znanja od drugod k nam in od nas drugam izjemno pomembno za naše uspešno delo in posledično za uspešno zdravljenje naših bolnikov. Naši zdravniki so bili dolga leta tudi glavni organizatorji dveh najpomembnejših srečanj strokovnjakov s področja travmatologije in ortopedije pri nas. Takšna tečaja sta Mednarodni tečaj artroskopskih tehnik v Ljubljani in Simpozij o najtežjih poškodbah sklepov v Kranjski Gori, ki se izvajata vsako leto.

Kljub mnogim zadovoljnim pacientom in visokemu nivoju kakovosti, si želimo biti še boljši. Želimo še dodatno razširiti svoje znanje in še dodatno nadgraditi kakovost naših storitev. Vsaka uspešno zaključena terapija je za nas dokaz, da delamo dobro in to nas žene dalje v tem, kar počnemo. Prav tako je vsaka bolnikova pa čeprav najmanjša kritika našega dela, katerih do sedaj ni bilo, za nas izjemnega pomena. Pozorno bomo prisluhnili vašim predlogom, kako bi lahko postali še boljši. Vemo, da si bomo le tako pridobili vaše popolno zaupanje na tako delikatnem področju, kot je skrb za vaše zdravje.